Categories
diverse

Har du fundet på et unikt og særpræget logo til din nyopstartet virksomhed?

De seneste år er der blevet udklækket massevis af nye virksomheder. Faktisk har der de seneste år meldt sig så mange nye iværksættere på banen, at antallet af nye iværksætter nærmer sig tallet før finanskrisen. Det er rigtig godt for det danske erhvervsliv, og rigtig mange af de nye virksomheder er innovative indenfor forskellige brancher. Som nyopstartet virksomhed er det en fordel at være innovativ, også når det vedrører virksomhedens varemærke. 

Varemærket er virksomhedens identitet udadtil

De fleste nyopstartet virksomheder vil naturligvis gerne gøre sig bemærket på markedet, og det gøres selvfølgelig bedst ved hjælp af markedsføring. En effektiv markedsføringsstrategi kræver først og fremmest et særligt varemærke, som er kendetegnede for virksomheden. Med et unikt og særpræget varemærke kan man hjælpe markedsføringen rigtig godt på vej.

Et varemærke er et kendetegn. Det kan eksempelvis være et logo eller et slogan, og virksomhedens navn er naturligvis også et varemærke. Et logo eller et slogan har vist sig at være en effektiv måde at skabe kendskab til virksomheden på. De fleste mennesker er indrettet således, at de husker billeder bedre end ord. De fleste kender det sikkert fra sig selv, at de forbinder et specifikt logo med den pågældende virksomhed. Et logo har altså stor værdieffekt i markedsføringen af virksomheden, og derfor kan det godt betale sig at være innovativ, når logoet skal designes.

Et unikt varemærke har den fordel, at det kan registreres. Varemærkeregistrering sikrer varemærket mod at blive plagieret af konkurrende virksomheder, så din virksomhed får eneret på brugen af dette unikke kendetegn.

Et varemærke skal være særpræget, førend det kan registreres. Når man søger om at få varemærket registreret, vil man også kunne se, om varemærket er så unikt, som man måske går og tro. Hvis varemærket ikke er unikt, vil det nemlig ikke kunne registreres. Du kan læse mere om, hvorfor varemærkeregistrering er vigtigt på denne side.

 

Categories
diverse

Som ny iværksætter er det vigtigt ikke at glemme varemærkeregistreringen

At glemme at registrere et varemærke kan få store konsekvenser for markedsføringen af en nyopstartet virksomhed. Samtidig er det vigtigt at tjekke op på, om man krænker en anden virksomheds varemærke ved at gøre brug af et specifikt varemærke. Varemærker er særlige kendetegn, som en virksomhed kan benytte for at skabe større kendskab. Derfor er det vigtigt at beskytte et sådan kendetegn, hvis ens nyopstartet virksomhed har et særpræget varemærke. 

Registrering af et varemærke

Et varemærke skal først og fremmest være særpræget, førend det kan registreres. Formålet med varemærkeregistrering er nemlig at beskytte unikke kendetegn. Et varemærke kan være et logo, et slogan eller sågar et enkelt ord, som er kendetegnende for virksomheden. Varemærket har oftest en afgørende betydning for kundernes kendskab til virksomheden, og det er særligt af den grund, at man som virksomhedsejer nødigt vil se ens varemærke kopieret.

Vi mennesker er indrettet på den måde, at vi husker billeder bedre end tekst. Derfor er det enormt vigtigt, at virksomheden har et logo, som kan indprente sig i kundernes bevidsthed, så de forbinder logoet med navnet på virksomheden. Der er derfor god grund til at beskytte et unikt logo mod plagiat fra konkurrende virksomheder, så potentielle kunder ikke får rodet virksomhederne sammen i deres bevidsthed. Med varemærkeregistrering kan du beskytte virksomhedens logo mod plagiat. Det kan også være virksomhedens navn eller slogan, du vil beskytte.

Når varemærket er registreret, må andre virksomheder ikke plagiere varemærket, og såfremt det sker, så kan den pågældende virksomhed være nødsaget til at betale en stor erstatning for plagiat. Når man ansøger om registrering af et varemærke, vil man samtidig blive gjort opmærksom på, om ens unikke varemærke rent faktisk er så unikt, som man går og tro. Hvis varemærket har sammenlignelighedspunkter med et allerede registreret varemærke, vil det ikke være muligt at registrere varemærket, og man vil i stedet blive bedt om at finde på et mere særpræget varemærke, hvis man ønsker varemærket registreret. Du kan læse meget mere om varemærkeregistrering her.

 

 

 

Categories
Uncategorised

En sandblæsning af dit hus behøver ikke at være dyrt

Der er mange ting, der kan og måske bør gøres ved huset, og det kan nemt blive uoverskueligt at finde ud af, hvad der er bedst at give sig i kast med. Mange af tingene kan nemt blive dyre, men der er faktisk også mange ting, der kan være overraskende billigt. Heriblandt en sandblæsning.

Slip for snavs

Facaden på huset kan nemt blive dækket af snavs og alger, og nogle gange sidder det så godt fast, at det er svært at få det af selv. Det kan tage mange timers hårdt arbejde med at skrubbe, og ofte får man ikke det hele væk selv efter alt det hårde arbejde. Her er sandblæsning en super effektiv og smart måde at få facaderne helt rene på. Det er både med til at vedligeholde til hus, så det kommer til at holde bedre og længere, men det er også bare en effektiv måde til at få huset til at se langt pænere ud, og du vil uden tvivl lægge mærke til det meget her i sommermånederne, hvor man tilbringer mere tid udenfor. Sandblæsning af hus er altså den oplagte løsning til grimme mure, og du kan sagtens få det gjort til en god pris.

Sørg for at vedligeholde hjemmet løbende

Selvom det kan være fristende at udskyde visse problemer, så er det en rigtig god idé at sørge for at vedligeholde dit hus løbende, så du ikke lader nogen problemer vokse sig for store eller forårsage andre problemer i huset. Typisk vil omkostningerne for at reparere og renovere blive dyrere og dyrere jo længere tid du venter, da problemerne normalt bliver sværere og sværere at fikse, jo længere tid de får lov til at vente. Der er mange steder at tage fat, når det kommer til at lave vedligeholdelse, og på Boliggalleri.dk kan du blive inspireret til, hvordan du nemt kan vedligeholde mange dele af hjemmet på smarte måder til en god pris.