Kategorier
diverse

Skab et stilrent hjem

Hvis du er så heldig at have en funklende ny bolig som du skal indrette, så har du en unik mulighed for at skabe et stilrent, og stilsikkert hjem. Det har nemlig meget at sige for indretningen, at du vælger at genbruge de samme materialer i flere rum. Få inspiration til indretning af et stilrent hjem, her.  

Brug de samme materialer 

For at skabe et stilrent hjem, så er det en god ide at du genbruger de samme materialer, i flere rum. Brugen af de samme materialer, skaber et sammenstøbt, og sammenhængende udtryk over hele huset, og giver dermed også en tiltrængt ro i indretningen. Du kan skabe sammenhæng i indretningen, ved at bruge de samme slags gulv, i flere af boligens rum.  

Hvis du er så heldig at have flere badeværelser, så kan du bruge samme slags fliser, og materialer, på begge badeværelser. Hvis du ikke har mulighed til at lægge nye gulv, eller renovere badeværelser, så kan du også skabe sammenhæng i valget af farver, både på væggene, og i møblerne. En anden måde at skabe et stilrent hjem på, er at investere i samme slags gardiner, over hele boligen.  

Plissegardiner i hele boligen 

Plissegardiner er blevet et populært valg af gardiner, og det er det gode grunder til. Plissegardiner er nemlig en fleksibel, og neutral løsning, som passer ind i rigtig mange hjem. Du kan vælge om du vil have trådløse plissegardiner, eller med snore, og du kan få dem speciallavet, så de passer perfekt til dine vinduer.  

Plissegardiner giver en fleksibel regulering af lysindfaldet, og er både praktiske, nemme at holde og ser hamrende godt ud. Hvis du ønsker et gennemført udtryk i hele din bolig, kan du finde plissegardiner på tilbud. Find det bedste plissegardiner tilbud, og køb dine gardiner online, i dag.